1. Home
  2. Workshop & Service
  3. Services
  4. Garmin navigatie update

Garmin navigatie update

We vertellen je hoe!

Stap 1. 

Zorg dat de USB stick compleet leeg is. Dit kunt u doen doo rde USB stick in uw PC te plaatsen en deze te formateren. Dit doet u door met de rechtermuisknop op het gededecteerde USB station te klikken en vervolgens te kiezen voor 'Formateren'. 

Stap 2. 

Ga met uw computer naar de webpagina, www.garmin.com/honda. Download alvast Garmin Express.

Stap 3. 

Ga met de USB stick naar uw auto. Stop de stick in de speciaal daarvoor bestemde USB aansluiting en start pas daarna de auto. In het multimediasysteem gaat u vervolgens naar -> navigatie, daarna drukt u op het tandwiel rechtsonder, scrollt u naar beneden en kiest u uiteindelijk voor de optie -> toestel. Daarna ziet u onderaan het scherm de optie, 'kaart bijwerken staan'. Als u daar op heeft geklikt, verschijnt er een extra tabblad. Klik hier op oké. De auto zal dan een bestand naar de geplaatste USB stick schrijven waarna u nog circa 1 minuut moet wachten, voordat u de USB stick verwijdert en de auto uitzet. 

Stap 4. 

Open op uw PC het programma, 'Garmin Express' en kies voor 'voeg een toestel toe'. Steek de USB stick in uw pc, het programma zal dan vanzelf uw USB stick herkennen. Als de USB stick is herkend, voert u vervolgens uw e-mailadres is. U registreert zichzelf hiermee als de eigenaar van het systeem waarna u jaarlijks een melding zal ontvangen als er nieuwe kaarten beschikbaar zijn. Vervolgens kunt u kiezen voor het updaten van het systeem. Het programma zal dan zelf de kaarten gaan downloaden. Let op: dit kan - afhankelijk van uw internetverbinding -  twee uur in beslag nemen. Ben hier dus op voorbereid. 

Stap 5. 

Garmin Express zal vanzelf aangeven wanneer het klaar is met het vorige proces. Vervolgens kunt u de USB stick uitnemen en terug plaatsen in uw auto. Let op: doe dit wederom vóórdat de auto is gestart. Dit proces kan ook redelijk lang duren.

 

Indien u wenst dat wij de upgrade uitvoeren, zal hiervoor een vast bedrag aangerekend worden van €50 incl btw

Favorieten ()Vergelijken ()Uw Selectie  ()03/766 72 17ContactLocatie & openingsuren